Burghseweg 45, 4328 LA Burgh-Haamstede. tel. 0653787198 - email: mkslingerland@gmail.com

Huurovereenkomst

Adres: Burghseweg 45, 4328 LA  Burgh-Haamstede, Nederland

INCHECKEN: kan vanaf 4 uur ’s-middags en uitchecken tot 10 uur in de ochtend.

In het vakantiehuis mag NIET GEROOKT worden.

BETALING;

Aanbetaling:

Wij hanteren een reserveringsaanbetaling van € 100,--, en bij een meerwekelijkse reservering € 200,--, te voldoen binnen 5  dagen  na het maken van de reservering.

De verdere afwikkeling is als volgt:  Een eerste betaling – gelijk aan 50% van het huurtarief, dient 60 dagen voor aankomst betaald te worden. Het nog openstaande bedrag dient voldaan te worden 14 dagen voor aankomst.

MAXIMALE BEZETTING:

Het maximale aantal gasten is beperkt tot 4 (vier) personen.

MINIMALE VERBLIJFSDUUR:

De vakantiewoning dient tenminste voor 3 (drie) achtereenvolgende nachten gehuurd te worden. Langere verblijfsduur kan gelden voor vakantieperioden. Indien een gast minder dan 3 nachten boekt, wordt tenminste het tarief van 3 nachten berekend.

INBEGREPEN:

Bij het huurtarief is inbegrepen wekelijks schoon bedlinnen, keukenlinnen en badhanddoeken, electra, water en verwarming. WiFi.

GEEN DAGELIJKSE SCHOONMAAKSERVICE:

Hoewel een schoon pakket bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen, wordt er geen dagelijkse schoonmaak of hulp aangeboden. We raden aan strandlakens mee te nemen voor uitstapjes, omdat het niet is toegestaan handdoeken uit de woning mee te nemen.

 PARKEREN:

Er is  voldoende parkeerruimte op ca. 100 meter van de woning. Voor in- en uitladen mag  er kort  voor de woning geparkeerd worden.

 SCHADE

Wat betreft het gebruik van de woning dient aan de volgende eisen te worden voldaan:

  • Er is geen schade aangericht aan de woning of de inboedel, tenzij door normaal gebruik
  • Er zijn geen boetes opgelegd vanwege illegale activiteiten, huisdieren, overige verhuur of bestelde diensten tijdens het verblijf
  • Al het afval; is opgeruimd in de daarvoor bestemde bakken of containers en alle gebruikte keukeninventaris is schoongemaakt en opgeruimd
  • Alle sleutels zijn achtergelaten
  • Alle rekeningen van tijdens het verblijf zijn betaald voor vertrek
  • Geen linnengoed e.d. is verdwenen of beschadigd

 ANNULERING:

Voor annuleringen die in een tijdsbestek van meer dan 60 dagen voor  aankomst worden gemaakt, worden 10% annuleringskosten in rekening gebracht, met een minimum van € 75,--. Annuleringen of wijzigingen binnen 60 dagen voor aankomst, leiden er toe dat het recht vervalt op de teruggaaf van de aanbetaling en eerste betaling. Annulering binnen 14 dagen voor aankomst of eerder vertrek geeft geen recht op teruggaaf van de huursom.

 UITZONDERINGEN:

Uitzonderingen op de bovengenoemde richtlijnen moeten vooraf schriftelijk bevestigd worden.

 REISVERZEKERING:

We raden al onze gasten aan een reisverzekering c.q. annuleringsverzekering af te sluiten voor hun vakantie.

 AANSPRAKELIJKHEID:

De eigenaren zijn niet verantwoordelijk voor ongelukken, verwondingen of ziektes die zich voordoen tijdens een verblijf in of rondom de woning. De huiseigenaren zijn tevens niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van persoonlijke bezittingen of kostbaarheden. Door deze reservering te accepteren is overeengekomen dat alle gasten of andere genodigden uitdrukkelijk het risico van schade tengevolge het gebruik van de woning erkennen.