Burghseweg 45, 4328 LA Burgh-Haamstede. tel. 0653787198 - email: mkslingerland@gmail.com

VANAF HALF FEBRUARI WORDT DE KALENDER WEER OPENGEZET!

In het voorjaar en de zomer is het heerlijk om in Zeeland te zijn. Met uw gezin, partner of vrienden genieten van de vrijheid? Kom naar Burgh-Haamstede. U kunt er heerlijk wandelen of fietsen in de prachtige omgeving. Daarnaast kunt u genieten van de stranden en natuurgebieden die de provincie Zeeland verder te bieden heeft.

 

En natuurlijk ontvangen wij u  heel graag in ons karakteristieke  vakantiehuis "de Ouwe Boern Banke" in Burgh-Haamstede op Schouwen-Duiveland. De woning ligt precies tussen Burgh en Haamstede in en vlakbij de Kop van Schouwen, die ook u zal betoveren.

Het strand is maar liefst 17 kilometer lang en hoort tot de zonnigste gebieden van Nederland. De mooie omgeving bestaat uit duinlandschap, bossen en natuurlijk het strand. Ook stadjes als Zierikzee zijn uw bezoek meer dan waard. Dit prachtige stadje heeft leuke winkels, vele monumenten maar ook een mooie jachthaven met een traditionele vissersvloot. Andere aanraders zijn Deltapark Neeltje Jans en de leuke stad Middelburg. En vergeet zeker niet om te genieten van de Zeeuwse lekkernijen.

Home